0
Fudbal

FOTO: Starsport

CRNOGORSKI REPREZENTATIVAC PRED START KVALIFIKACIJA: ’Grupa je ujednačena, nema unapred upisanih bodova, svako sa svakim može da igra!’

Objavljeno: 22.03.23 u 19:36

Marušić optimističan.

Crnogorski reprezentativac Adam Marušić izjavio je da nema favorita u grupi G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj 2024. godine. U toj grupi se nalaze pored Crne Gore i Bugarska, Srbija, Mađarska i Litvanija, dok će ’Sokoli’ prvu utakmicu odigrati sa selekcijom Bugarske u gostima, dok će tri dana kasnije ugostiti ‘Orlove’.

FOTO: Starsport

Marušić je rekao da veruje da mogu da budu u trci za prva dva mesta koja vode na Euro.

-Grupa je ujednačena, nema unapred upisanih bodova, svako sa svakim može da igra. Biće zanimljivo i verujem da možemo da budemo u trci za prva dva mesta, koja vode na EP. – započeo je on.

On je dodao da su analizirali reprezentaciju Bugarkse i da se radi o mladom i kavlitetnom sastavu.

-Sinoć smo analizirali reprezentaciju Bugarske. Radi se o selekciji koja ima mlad, ali u isto vreme i kvalitetan sastav. Analiziraćemo ih i danas i videti gde možemo da ih ugrozimo. Znamo šta nam je činiti, imamo veliki motiv da upišemo tri boda, što bi nam mnogo značilo. Zadovoljan bih bio samo ako pobedimo. – nastavio je fudbaler Lacija.

Dotakao se i utakmice sa Srbijom i rekao da ne razmišljaju o tom meču, nego da im je najbitnije ono što ih ćeka u Razgradu.

-Javnosti sigurno više znači utakmica sa Srbijom, svi znamo zbog čega. Mi ne razmišljamo o tom meču, najbitnija nam je ova koja nas čeka u Razgradu. Potom ćemo razmišljati o Srbiji. – zaključio je Marušić.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter