0
Košarka

FOTO_ Starsport

BIVŠEM DIREKTORU CIBONE ZASMETALE PROZIVKE ARAPOVIĆA: Evo šta je poručio!

Objavljeno: 22.03.23 u 18:50

Čalović iskreno o svemu.

Nekadašnji direktor Cibone Domagoj Čalović negirao je izjave bivšeg košarkaša tog kluba Franje Arapovića, koji je izjavio da je Crvena zvezda 2014. godine od njih kupila mesto u Evroligi za 800.000 evra.

Čalović je rekao za Sportski Žurnal da je šokiram pričom koja se pojavila u utorak.

-Zaista sam ostao šokiran pričom koja se pojavila u utorak oko prepuštanja mesta u Evroligi i nekakve prodaje tog mesta od strane Cibone. Apsurd cele te priče za početak je da neko može da pomisli da je Cibona mogla odrediti ko će umesto nje u Evroligu. – započeo je on.

Dodao je da su tada napravili ogorman uspeh osvajanjem ABA lige, ali i da mnogi zaboravljaju da su morali da otkažu igranje, jer nisu bilu u mogućnosti da Evroligi dostave potrebne papire za prijavu.

-Mi jesmo tada napravili ogroman uspeh osvajanjem ABA lige, ali mnogi zaboravljaju da smo otkazali igranje jer nismo bili u mogućnosti da Evroligi pošaljemo sve potrebne papire za prijavu (finansijski izveštaj, revizijski izveštaj, finansijski plan i ugovore sa sponzorima) jer smo tada bili na rubu stečaja i o tome smo obavestili Evroligu. U kakvom smo položaju bili, dokazuje situacija nakon samo nekoliko meseci, kada je pokrenut proces predstečajne nagodbe. – nastavio je bivši predsednik Cibone.

Takođe, izjavio  je da mu je zasmetalo pominanjanje, dovođenje u bilo kakav kontekst i bacanje blata na Slavena Rimca.

-Jako mi je zasmetalo pominjanje, dovođenje u bilo kakav kontekst i bacanje u svojevrsno blato Slavena Rimca, tadašnjeg trenera, jednog prepoštenog čoveka. Ovo je sve jedna „šuplja priča“ i ne znam šta je cilj svega ovoga? Zato bih jako voleo da reaguje Evroliga, ako će uopšte reagovati na kafanske priče iz ovih naših krajeva. – zaključio je Domagoj Čalović.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter