0
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/FK Partizan

BAŽDAR OTKRIO DA NAKON ŠERIFA NIJE MOGAO DA SPAVA: Partizanovi talenti spremni da se dokazuju i treniraju! (VIDEO)

Objavljeno: 22.03.23 u 15:25

Teško mu je pao taj susret.

Mladi fudbaleri Partizana Samed Baždar i Mihajlo Ilić su nove nade crno-belih, a već se nalaze i na evropskim listama najtalentovanijih igrača. Njih dvojica, gostovala su u Partizanovom podkastu, koji se emituje na oficijalnom Jutjub kanalu kluba, a u tom razgovoru dotakli su se mnogih tema.

Utakmica između Partizana i Šerifa, obojici je ostala u sećanju. Samed Baždar otkriva da je zbog jedne propuštene šanse imao neprospavanu noć, dok je Ilić u tom susretu dobio šansu zbog crvenog kartona Igora Vujačića.

– Celu noć nisam spavao zbog te jedne šanse koja je mogla da promeni tok cele utakmice. To se dešava, fudbal je takva igra, idemo dalje. Nadam se da će biti još šansi i da ću postići još golova. Gladan sam golova – rekao je Baždar, dok se na njegove reči nadovezao Ilić:

– Odigrao sam korektno tu utakmicu, odbranili smo se, što je i bio moj cilj pri ulasku u igru. Tek kada sam ušao u avion, nakon meča sam shvatio šta sam uradio, jer to je san svakog dečaka iz Partizanove omladinske škole, da zaigra za prvi tim, a potom i u Evropi. Meni se san ispunio i zaista je neverovatan osećaj.

0
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter