0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

VELIKI PROBLEM ZA PIKSIJA: Napadač propušta utakmice protiv Litvanije i Crne Gore, evo zbog čega! (FOTO)

Objavljeno: 21.03.23 u 23:20

Poznat je razlog odsustva golgetera Fiorentine!

Fudbalska reprezentacija Srbije u petak dočekuje Litvaniju na stadionu ‘Rajko Mitić’ i tako započinje kvalifikacije za odlazak na Evropsko prvenstvo. Orlovi već tri dana kasnije u Podgorici gostuju Crnoj Gori, a selektor Dragan Stojković Piksi dobio je loše vesti uoči dva važna duela.

Zbog povišene temperature i upale respiratornih organa izazvane virusom boje Srbije onemogućen je da brani napadač Fiorentine, Luka Jović.

– Usled povišene telesne temperature i nakon detaljnog medicinskog pregleda napadaču Srbije Luki Joviću konstatovana je virusna upala respiratornih organa, zbog koje će uz odgovarajuću terapiju morati da miruje narednih pet do sedam dana i neće biti na raspolaganju selektoru Draganu Stojkoviću za prve dve utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo protiv Litvanije i Crne Gore – objavili su na zvaničnim nalozima Fudbalskog saveza Srbije.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Football Association of Serbia (@fudbalskisavezsrbije)

Stojković na poziciji špica računa još na Dušana Vlahovića, Aleksandra Mitrovića i Dejana Joveljića.

BONUS VIDEO:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter