7
Fudbal

FOTO: STARSPORT

SVIMA JE LAKNULO: Evo ko će prenositi duel Srbije i Litvanije!

Objavljeno: 21.03.23 u 18:23

Počinju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo!

Srbija kvalifikacije za Evropsko prnvestvo otvara duelom sa reprezentacijom Litvanije. Taj meč biće odigrao u petak od 20.45 na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Ovaj susret gledaoci u Srbiji će moći da isprate na Radio televiziji Srbije (RTS) ili putem Arena Premium 1 kanala.

FOTO: STARSPORT

Nakon duela sa Litvanijom, reprezentativci Srbije putuju u Podgoricu, gde ih očekuje drugi duel grupne faze, sa selekcijom Crne Gore.

Litvanija i Srbija su do sada odigrale osam međusobnih duela, a naša reprezentacija je slavila u čak sedam od tih osam mečeva. Reprezentacija Litvanije zabeležila je jednu pobedu.

BONUS VIDEO:

15
7

7 Komentara

  1. Piksi Stojkovic je trebao dati ostavku zbog bruke u Kataru. Nista ne moze da ga opere. Ni Tadic vise ne treba da igra jer treba da igraju najbolji. Nemanja Matic je to kulturno uradio, cim je uvideo da mu tu nije mesto. Gledacu utakmicu bez emocija.

    2
    0
    Odgovori
  2. Piksi nema autoritet. Ne poznaje ne oseca ekipu. Da li je spremna ekipa on se iznenadjuje na svet prve ljudi. Ma Mitrovic ha ne slusa pored aut linije ne trepce dok mu ovaj prica. To je kraj. Kao se postuju ali dela govore na s etskom drug.

    2
    0
    Odgovori
  3. Koja reprezentacija?? Čija?? Smešni ste ,država se rasprodaje, bruka u fudbalskom savezu i meni treba da lakne što RTS prenosi utakmicu ma baš me zabole za reprezentaciju.

    2
    10
    Odgovori
  4. Koliko će ljudi pratiti reprezentaciju posle bruke oko izbora predsednika FSS. i politizacije fudbala ?!
    Nikada manje !

    18
    1
    Odgovori
    • Obećavaju, lažu, farbaju. Ne vode da nam je Super liga na nivou srpskoligaša, da je gledalaca sve manje. To malo igrača po inostranim kl. ne može mnogo… iz puno razloga.

      7
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter