1
Košarka

Ostoja Mijailovic Partizan - Crvena Zvezda , Derbi, ABA Liga 13 - Mart - 2023.Beograd, Srbija Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

OSTOJA MIJAILOVIĆ PRETI: ‘Reči će morati da dokaže pred sudom!’ – Optužbe da je ukraden auto donirao manastiru Hilandar sada će biti pravno proveravane!

Objavljeno: 21.03.23 u 17:55

Revoltiran je ‘glasinom’ koja se pojavila.

Saopštenja koja dolaze sa jedne ili druge strane kada govorimo o ‘večitim rivalima’ postala su zaista nesnosna. Novi okršaj na relaciji ČovićMijailović rezultirao je ovog puta reakcijom prvog čoveka Partizana, koji je odgovorio na navode da je manastiru Hilandar donirao ukraden automobil.

Ostoja Mijailovic (L) and Nikola Pekovic
Partizan v Crvena Zvezda-Aba League Season 2021-2022
Beograd, 06.03.2022.
foto: Marko Djokovic/Starsport.rs ©

‘Nikada se na temu donacija i pomaganja naših svetinja kao firma nismo oglašavali niti smo se time hvalili. Tako će biti i u budućnosti jer ćemo sigurno nastaviti da pomažemo našu svetinju, Manastir Hilandar. Ovaj dopis vam dajem na uvid samo zbog izrečenih kleveta da smo kao kompanija poklonili Manastiru ukradeni auto.

Onaj ko je to izrekao će morati te reči da dokaže pred sudom. Na ovaj način, zbog našeg poslovanja i naših klijenata želim da zaštitim i ugled kompanije i lični ugled koji su bili kolateralna šteta ambicija jednog čoveka koji ne preza ni od čega da bi ostvario lične ciljeve.’ – izjavio je Ostoja u razgovoru za ’24sedam.rs’.

BONUS VIDEO: 

10
3

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter