0
Tenis

FOTO: STARSPORT

NOVAK ĐOKOVIĆ O INDIJAN VELSU I MAJAMIJU: ’ Šteta je što nisam mogao da igram u Indijan Velsu i Majamiju, volim te turnire!’

Objavljeno: 21.03.23 u 17:15

Srpski teniser se dotakao i Alkaraza.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković nije mogao da igra na mastersu u Indijan Velsu, zbog zabrane ulaska u SAD za nevakcinisane. On je rekao da ne voli da živi u prošlosti, ali dotakao se i spanskog tenisera Karlosa Alkaraza.

Ne kajem se. U životu sam naučio da kajanje samo može da vam škodi, da vas natera da živite u prošlosti, a ja to ne želim. Ne želim ni da živim previše u budućnosti. Želim da budem u sadašnjem trenutku koliko je to moguće, ali i da razmišljam o budućnosti, da stvorim bolju budućnost. Čestitam Alkarazu. Apsolutno je zaslužio da se vrati na mesto broj 1. – započeo je on.

Dodao je da je doneo svesnu odluku i da je znao da postoji rizik da ne ide tamo.

– Šteta je što nisam mogao da igram u Indijan Velsu i Majamiju, volim te turnire. Imao sam mnogo uspeha tamo, ali doneo sam svesnu odluku i znao sam da postoji rizik da ne idem tamo – trenutno je takvo stanje, nadam se da će se kasnije ove godine promeniti, za US open. To je za mene najvažniji turnir na američkom tlu. dodao je Novak.

Na kraju je rekao da želi da bude u Njujorku, da je tamo doživeo jedan od najboljih momenata sa tamošnjom publikom.

-Zaista želim da budem u Njujorku. Kada sam 2021. godine izgubio od Medvedeva u finalu, doživeo sam jedan od najboljih momenata sa tamošnjom publikom, osvojio sam US open triput i igrao još mnogo finala… Iako sam izgubio taj duel od Medvedeva, dobio sam ljubav i poštovanje publike, želim da se vratim i da se opet povežem s njima. Tome se radujem i nadam se da će desiti. – zaključio je Đoković.

BONUS VIDEO:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter