0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

MIJATOVIĆ O PREDSTOJEĆIM KVALIFIKACIJAMA: ’Stojković počinje kvalifikacije sa velikom ambicijom da Srbija izbori plasman na EP 2024!’

Objavljeno: 21.03.23 u 16:28

Dotakao se i izbora u FSS-u.

Fudbaleri Srbije okupili su se u Staroj Pazovi gde se pripremaju za predstojeće mečeve protiv Litvanije u Beogradu i Crne Gore u Podogorici uoči kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine u Nemačkoj.

Bivši fudbaler reprezentacije Jugoslavije i madriskog Reala, Predrag Mijatović rekao je za K1 da ne postoje laki protivnici.

-Gledajući takmičenje, poslednje Svetsko prvenstvo, lige, prethodne kvalifikacije – ne postoje laki protivnici. Postoje neki protivnici koji nemaju veliku reputaciju, ali laganih protivnika nema. Na svakoj utakmici morate da bude potpuno skoncentrisani, da ne bi bilo iznenađenja. Apsolutni respekt prema svim protivnicima. Grupa u kojoj igra Srbija je takva i treba se maksimalno spremiti za naredne mečeve. – započeo je Mijatović.

On je nastavio i dodao da sekektor Srbije mora da gleda u ovom trenutku da ostvari cilj, a to je plasman na Euro 2024.

-Stojković počinje kvalifikacije sa velikom ambicijom da Srbija izbori plasman na EP 2024. Stojković apsolutno zna šta hoće i koji mu je igrač potreban. Da kažem ta nezgoda na SP u Kataru alarmirala je Stojkovića da ove kvalifikacije počne jako da bi se Srbija plasirala na naredno EP. Tu su neka nova imena, što je potpuno logično. Postoje neki igrači koji u ovom trenutku nisu na spisku, ali verujem da je Stojković pozvao one fudbalere, koji su u top formi i koji mogu da naprave dobar rezultat u narednim utakmicama. Selektor Srbije mora da gleda u ovom trenutku da ostvari cilj, a to je plasman na EP 2024. – nastavio je on.

Takođe, dotakao se i izbora za predsednika Fudbalskog saveza Srbije i rekao da je bilo krajnje vreme da se tako nešto dogodi.

-Bilo je krajnje vreme da se tako nešto dogodi i da FSS konačno dobije predsednika. Pre nekoliko meseca sam bio u Beogradu gde sam razgovarao sa Vidićem. Tada mi je rekao da ozbiljno razmišlja da se kandiduje za predsednika FŠ. Nekoliko dana pred izbore je odlučio da se povuče i da sačeka neku drugu priliku. On je legenda Crvene zvezde, Mančester junajteda i srpskog fudbala. Voleo bih da jednog dana na čelu Saveza vidim nekoga kao što je Vidić. Džajiću želim puno sreće na mestu predsednika FSS. U ovom trenutku za FS je dobro. – zaključio je Predrag Mijatović.

BONUS VIDEO:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter