0
Fudbal

FOTO: FSS

ISTORIJSKA ŠANSA ZA SRBIJU: „Orlovi“ su treći favoriti kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, ovo mora da se iskoristi!

Objavljeno: 21.03.23 u 08:10

Bitan momenat za naš fudbal

Utakmicom protiv Litvanije ovog petka fudbalska reprezentacija Srbije će započeti kvalifikacije za Evropsko prvenstvo koje juri već pune 24 godine.

Bez ikakve dileme će izabranici selektora Dragana Stojkovića biti apsolutni favoriti na ovom meču protiv najslabijeg tima naše grupe u kojoj su još Mađarska, Bugarska i Crna Gora.

Kada su izvučeni rivali „orlova“ nekako je bilo jasno da će naš tim biti glavni favorit da grupu završi na prvom mestu, a o tome govori i jedno istraživanje.

Naime, prema poznatom sajtu „We global football“, koji se inače bavi statistikom, Srbija je treća selekcija kojoj se daju najveće šanse da se nađe na Evropsko prvenstvo i ispred nas su samo Portugal i Danska.

Izabranici Dragana Stojkovića Piksija imaju 97,64 odsto šansi da idu na Evropsko prvenstvo, dok je Mađarska na petom mestu sa 94,24. Iza je i Hrvatska na 6. poziciji sa 92,24 odsto šansi, između Srbije i Mađarske Švajcarci sa 97,16.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter