0
AdmiralBet ABA Liga

Kosarka ABA League season 2013-2014 Final Four Crvena Zvezda Vs. Cibona Marko Planinic (L) and Boban Marjanovic Beograd, 24.04.2014. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

FRANJO ARAPOVIĆ: „Zvezda je platila Ciboni 800.000 evra za učešće u Evroligi“!

Objavljeno: 21.03.23 u 12:10

„Taj čovek koji je uzeo pare, sada pravi apartmane na Krfu“

Franjo Arapović, otac Marka Arapovića, nekadašnjeg igrača Cibone, podsetio se događaja iz 2014. kada je hrvatski tim savladao Crvenu zvezdu na fajnl-foru u Beogradu i izborila mesto u Evroligi.

Cibosi“ su se tada nalazili u teškoj finansiskoj situaciji, pa je umesto njih srpski tim igrao najelitnije evropsko takmičenje.

Franjo je rekao da su igrači znali šta je po sredi nakon pobede i dodao je da predsednik „crveno-belih“, Nebojša Čović, platio skoro milion evra za mesto u Evroligi.

Oni (Cibona) prodaju Evroligu Zvezdi, a mi znamo da je prodana. Sad taj čovek koji je najviše uzeo pravi apartmane na Krfu, pet apartmana. Mislim sve se zna. Otvorimo to. Gledam televiziju gde predsednik Zvezde, Nebojša Čović, koga pita novinarka kako je dobila informaciju da su pre dva dana u Ljubljani od Cibone kupili Evroligu za 800.000 evra, a on kaže to je puno manje od 1.200.000 koliko je tražio ULEB. I šta sad? – prisetio se Franjo Arapović u podkastu „ProSport„.

VESTI O ZVEZDI:

On je rekao da je Ciboni gradska Skupština obećala da će se izboriti za sredstva koja su potrebna kako bi se zadovoljili uslovi za Evroligu.

Nikoga nije briga za Cedevitu što je otišla. Oni srećni, ali zašto niko nije pitao. Ne znam da li se sećate, gradska Skupština izglasa ekstra proračun za nastup Cibone u Evroligi. Biće para da se igra Evroliga. Sedam dana kasnije igra Zvezda umesto Cibone. Vratite mi vi, ko je bio trener Cibone, koliko je bio trener i koliko mu je sin bio trener nakon toga. Samo nek ljudi malo otvore ko je bio trener u Ciboni i kasnije sin. Taj je bio domaćin večere u Ljubljani – zaključio je Arapović.

 

BONUS VIDEO

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter