0
Evropske lige

from left (TOP) Marko Dmitrovic Dusan Vlahovic Nikola Milenkovic Strahinja Pavlovic Sergej Milinkovic-Savic Stefan Mitrovic (DOWN) Filip Kostic Nemanja Gudelj Dusan Tadic Darko Lazovic and Aleksandar Mitrovic Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Portugal Beograd, 27.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

DMITROVIĆ I GUDELJ U NEPRIJATNOJ SITUACIJI: Navijači Sevilje besni zbog mogućeg ispadanja u drugu ligu! (VIDEO)

Objavljeno: 21.03.23 u 09:21

Strah je opravdan kada se sve uzme u obzir

Apsolutno najneprijatnije iznanđenje ove sezone u evropskom fudbalu je ekipa Sevilje, koja ne može da se sastavi kada je reč o španskom prvenstvu.

Andalužani su toliko zapostavili takmičenje u La Ligi da se sada nalaza na svega dva boda od zone ispadanja, što je razbesnelo navijače.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Srpski fudbaleri Marko Dmitrović i Nemanja Gudelj, zajedno sa svojim saigračima iz Sevilje, doživeli su u nedelju veče veliku neprijatnost po povratku sa gostovanja Hetafeu!

Njih je na aerodromu „San Pablo“ dočekala nezadovoljna grupa navijača koja je vređala igrače i izvikivala „Poslaćete nas u Segundu“, nezadovoljno situacijom na tabeli Primere.

The Sevilla squad gets a less than warm welcome at the San Pablo airport after returning from the defeat to Getafe. Shouts of „You are going to send us to Segunda, you dogs“ can be heard
by u/Nordie27 in soccer

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter