0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

BLIŽI SE DVOMEČ GODINE: Selektor Bregar objavio spisak, iskusni trio spreman da pomogne!

Objavljeno: 21.03.23 u 23:50

Veliki izazov za našu selekciju!

Približava se baraž za Svetsku rukometnu smotru za dame koja se igra krajem 2023. godine, a od kog Srbiju deli dvomeč sa Turskom!

Odlučujući susret u Turskoj, a potom i revanš u Srbiji zakazani su za 7. i 12. april.

Selektor najboljih srpskih rukometašica saopštio je širi spisak igračica na koje računa, dok o tome koliko su ove utakmice važne ne samo za ovu, već i buduće generacije govori činjenica da su Kristina Liščević, Jelena Lavko i Jovana Stoiljković pristale da pomognu.

Oporavljenji bekovi Jovana Kovačević i Anđela Janjušević biće od velikog značaja za ovaj tim.

Uroš Bregar opredelio se za sledeći sastav iz kog će u narednim danima izabrati finalni roster za poslednji stepenik kvalifikacija:

Golmani: Kristina Graovac, Jovana Risović, Marija Simić, Jovana Vasiljković

Pivoti: Katarina Bojčić, Vladana Mitrović, Tamara Kojić, Marija Jovanović, Jovana Milojević

Bekovi: Jovana Stoiljković, Kristina Liščević, Jelena Lavko, Tamara Radojević, Aleksandra Vukajlović, Anđela Janjušević, Jovana Kovačević, Katarina Stošić, Dunja Tabak, Teodora Veličković, Jelena Knežević, Ana Petrović, Una Obrenović, Teodora Majkić, Aleksandra Vasić, Marija Agbaba, Sara Garović, Milica Ignjatović

Krila: Sanja Radosavljević, Aleksandra Stamenić, Zoe Petrović, Isidora Bogunović, Ana Kojić, Nataša Lovrić, Dunja Radević, Anja Vujnović

Okupljanje najboljih srpskih rukometašica zakazano je za nedelju, 2. april, u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter