0
Košarka

FOTO: Screenshot/YouTube

AMERIČKI SPORTSKI NOVINAR PROZVAO DŽORDANA: „Šta god je radio, bio je loš i sebičan“!

Objavljeno: 21.03.23 u 15:50

Iako mnogi misle da je Majkl Džordan savršen, Kolin to definitivno ne misli

Poznati sportski novinar, Kolin Kauerd, govorio je u svom podkastu o jednom od najboljih košarkaša svih vremena, Majklu Džordanu.

Leteće visočanstvo“ je važio za sjajnog igrača, što brojke i dokazuju ali u ulozi vlasnika NBA tima nije bio ni blizu toliko uspešan.

Džordan je kupio Šarlot Bobketse 2010. godine i za 13 godina, njegov tim je samo 3 puta ušao u plej-of i svaki put gubio u prvoj rundi.

Oprobao se u bejzbolu, nije uspeo. Oprobao se kao vlasnik, bio je užasan. Oprobao se u Vizardsima, to je eksplodiralo. Shvatite da ako sklonimo Pipena i Džeksona, čitava mitologija o Majklu Džordanu zapravo i jeste samo to – rekao je Kauerd u svom podkastu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Pored toga što je bio sebičan igrač, bivši analitičar na „ESPN“ smatra je Majkl bio i sebičan kao čovek.

Možda je najveći košarkaš svih vremena, ali bio je i pomalo sebičan igrač i pomalo sebičan tip. Nije dobar ni u izgradnji zajednice, dobar je u izgradnji bogatstva za sebe. I to je u redu. To nije kritika, nego realnost onoga što Majkl jeste – zaključio je Kolin.

 

 

 

 

BONUS VIDEO

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter