0
Košarka

FOTO: Youtube/printscreen

ACO PETROVIĆ: ’U periodu kada je Cibona uzela ABA ligu u Beogradu i kada je odustala od Evrolige, nisam bio ni blizu Ciboni, a kamoli predsednik kluba!’ (FOTO)

Objavljeno: 21.03.23 u 16:15

Oglasio se i čuveni hrvatski košarkaš.

Crvene zvezda je ušla u sukob sa bivšim hrvatskim košarkašem Franjom Arapovićem, zbog navoda da su ‘crvenobeli’, kupili mesto koje vodi u Evroligu od Cibone za 800.000 evra. U tom periodu tim iz Hrvatske je postao šampion ABA lige.

Nakon njegovih reči, oglasili su se iz kluba sa Malog Kalemegdana, gde su između ostalog konstatovali i to da je Aco Petrović bio predsednik i da je njega potrebno pitati oko nekih stvari. I sam Petrović se oglasio i rekao da u saopštenju Zvezde postoji jedna velika greška.

-U saopštenju Zvezde, a vezano za izjave Arapovića, potkrala se jedna velika greška. U periodu kada je Cibona uzela ABA ligu u Beogradu i kada je odustala od Evrolige, nisam bio ni blizu Ciboni, a kamoli predsednik kluba. Uporedo rečeno, bio sam komentator na tom fajnal-foru u Beogradu. – zaključio je Aco Petrović.

 

BONUS VIDEO:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter