0
Košarka

from left Stefan Markovic, Ben Bentil, Hassan Martin, Filip Petrusev, Luka Mitrovic, Nikola Ivanovic and Nemanja Nedovic during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and Crvena Zvezda at Stark Arena on March 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDIN TIM-BILDING: Crveno-beli se opuštali na Nedovićevom imanju posle prekida serije poraza! (FOTO)

Objavljeno: 20.03.23 u 18:40

Dobra ideja pred finiš sezone!

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet sinoć su savladali SC Derbi u Pioniru rezultatom 90:70 u 22. kolu AdmiralBet ABA lige.

Dan nakon pobede kojom su prekinuli niz od dva uzastopna poraza u regionalnom takmičenju, okupili su se zajedno sa porodicama na svojevrsnom tim-bildingu.

Fotografiju sa imanja Nemanje Nedovića podelio je upravo on, ali i Luka Vildosa, na svom Instagram profilu.

Sigurno je da košarkaši Zvezde žele da pojačaju zajedništvo u timu pred odlučujuće bitke u regionalnom takmičenju. Takođe, tu je i Evroliga u kojoj nemaju previše šansi da se nađu u Top 8, ali sigurno je da će želeti svaku pobedu do kraja sezone.

Na fotografiji se vide: Ben Bentil, Džon Holand, Nemanja Nedović, Luka Vildosa, Hasan Martin, Stefan Lazarević, Nikola Ivanović, Stefan Marković, Ognjen Dobrić, Luka Mitrović, Miroslav Raduljica i Fakundo Kampaco.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter