4
Fudbal

Milos Vazura FK Partizan pocetak prolecnih priprema za - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Teleoptik on December 28, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VAZURA UVERAVA: „Stanje u FK Partizan je dobro – sigurno ćemo biti drugi!“

Objavljeno: 20.03.23 u 17:45

Nema dilemu!

Tmurni dani u Humskoj. Fudbalski klub Partizan prolazi kroz veoma težak period. Od početka prolećnog dela sezone ne znaju za pobedu na domaćem terenu.

Ipak, generalni direktor crno-belih, Miloš Vazura, u razgovoru za portal Republika uverava da je stanje u klubu dobro.

Milos Vazura FK Partizan pocetak prolecnih priprema za – Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Teleoptik on December 28, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Stanje u FK Partizan je dobro, a nalazimo se u jednom teškom trenutku u pogledu rezultata, ali ćemo iz toga izaći. Stoprocentno verujem da će Igor Duljaj da vrati ekipu na pobednički kolosek, ipak je ovo ista ona ekipa koja je dva puta pobedila Keln i koja je prezimila u Evropi sa isto bodova kao Nica. Sigurno ćemo se vratiti na pobednički put i, da, sigurno ćemo igrati kvalifikacije za Ligu šampiona. – rekao je Vazura.

Podsećamo, Parni valjak trenutno zauzima treću poziciju na tabeli Mozzart Bet Superlige Srbije.

BONUS VIDEO: 

0
1

4 Komentara

  1. Mislim da stvari idu u pravom pravcu i sadasnja uprava Patlidzana radi solidan posao. Pa ljudi malo strpljenja. Ako jednog dana Patlidzan ispadne iz lige onda da prelomimo.

    2
    0
    Odgovori
  2. Dali je moguće da je toliki zanosnik on i predsednik NK.PARTIZAN? DA su oni i malo Partizanovci bili bismo prvi,ali ovako halapljive samo za svoj interes boli ih briga za igrače navijače koji su pogon za pobede njih baš briga,smenite ih podhitno.

    1
    0
    Odgovori
  3. Pa ako vam „kupe“ to drugo mesto kao i ranijih godina onda je to sigurno i pošteno k’o Džajin izbor! Večiti uvek dele kolač a „mali“ igraju za siću. Zato je prosek gledanosti neka hiljada gledalaca sa tendencijom sigurnog opadanja

    4
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter