0
Fudbal

FOTO: Twitter/@FCBarcelona

PSŽ PORAŽEN, A MESI IZVIŽDAN NA PARKU PRINČEVA: Iz Barselone poručuju – „Ne zaslužuje to, čekamo ga raširenih ruku!“ (VIDEO)

Objavljeno: 20.03.23 u 13:45

Nemaju nikakav problem da se vrati!

Fudbaleri Rena juče su na Parku Prinčeva naneli poraz ekipi Pari Sen Žermena – 2:0. Ipak, pobeda hrabrog Rena te još jedno loše izdanje PSŽ-a ostalo je u senci događaja koji se dogodio pre meča.

Naime, tokom zvaničnog predstavljanja startnih 11 PSŽ-a, Lionel Mesi izviždan je od strane publike na Parku Prinčeva.

Nije to prvi put da Francuzi zvižde argentinskom čarobnjaku, s obzirom da su on i Nejmar bili ‘počašćeni’ zvižducima nakon eliminacije iz Lige šampiona od strane Real Madrida u prošloj sezoni.

Naravno, u Barseloni nemaju nikakav problem da Mesi dođe ponovo. To je potvrdio i Serđi Roberto, jedan od kapitena katalonske ekipe.

Ko to ne bi bio spreman za Leov povratak? Ne pričamo mnogo o tome, jer je to tema o kojoj treba da odluče trener i predsednik, ali, mi igrači ga već čekamo raširenih ruku. Mesi nije zaslužio takav tretman kakav ima u Parizu. – rekao je Roberto nakon sinoćnje pobede Barse u El Klasiku.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter