1
AdmiralBet ABA Liga

from left Kevin Punter, Aleksa Avramovic, Zach LeDay, Mathias Lessort, Tristan Vukcevic and Dante Exum celebrate during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Anadolu Efes Istanbul v Partizan Mozzart Bet Belgrade at Sinan Erdem Sports Hall on March 16, 2023 in Istanbul, Turkey. (Photo by Starsport.rs ©)

OGLASIO SE LESOR PRED NAJVAŽNIJE PARTIZANOVE UTAKMICE: Poslao je poruku čitavom svetu, saigrači ga podržali! (FOTO)

Objavljeno: 20.03.23 u 19:28

Izuzetno je motivisan centar crno-belih.

Košarkaše Partizana Mozzartbet očekuju najvažniji mečevi u sezoni, u oba takmičenja koja trenutno igraju. Crno-beli će u Štark areni dočekati pre svega Olimpijakos, lidera Evrolige u petak, dok će zatim u nedelju odigrati utakmicu ABA lige sa ekipom Cedevita Olimpije.

U susret novim izazovima, Željko Obradović je igračima Partizana dao slobodan vikend, koji su iskoristili da napune baterije, a od ponedeljka su krenuli vredno da rade. Pred utakmice odluke, oglasio se i centar crno-belih, jedan od najboljih igrača ovogodišnje Evrolige, Matijas Lesor koji je poslao jednu motivacionu poruku na svom Instagram profilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mathias Lessort (@thiaslsf)

Život je kratak, a svet je „širok“. Cilj je da umreš sa uspomenama, a ne sa snovima – napisao je Lesor uz nekoliko slika.

U komentarima, naišao je na široku podršku saigrača, pa su ga podržali Jam Madar, Danilo Anđušić, Balša Koprivica, Tristan Vukčević, dok se javio i bivši košarkaš crno-belih BorisDalo, ali i mnogi drugi.

BONUS VIDEO:

25
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter