0
Kladionica

FOTO: https://unsplash.com/photos/G_xz2zH-Z34

NEVEROVATAN BONUS DOBRODOŠLICE OD 10.000 DINARA: Super Bet misli na sve! (FOTO)

Objavljeno: 20.03.23 u 10:13

Super Bet je spremio sjajne bonuse za nove i stare članove!

Svi oni koji se klade žele da imaju što više opcija pre nego što se odluče da uplate tiket, a još više vole kada mogu da dobiju i razne dodatne pogodnosti i bonuse. Onda se prema tome i opredeljuju za omiljenu kladionicu, te se onda sve one trude da svojim igračima ponude što više sjajnih stvari kako bi im online klađenje bilo što ugodnije, zabavnije i isplativije. 

Zato smo i mi u Sport Betu spremili razna iznenađenja, a ona će važiti za sve vas, bilo da ste novi ili stari članovi. Naravno, za sve vas koji ćete se prvi put online kladiti preko našeg sajta pripremili  smo i dodatne bonuse koje bi zaista bila šteta ne iskoristiti!

Dovoljno je samo da nas posetite, registrujete se, i na prvi depozit ćete dobiti sjajan Bonus dobrodošlice koji može iznositi i do 10.000,00 dinara, a uz to ide i 150 Free Spinova! Da, toliko je lako – otvorite sajt Super Bet, i nakon registracije ćete dobiti potvrdni mejl, a onda samo uložite vaš prvi depozit. Na njega će vam biti dodeljen bonus, a on će iznositi polovinu tog depozita. Uz sve ovo vam stiže i 150 Free Spinova za sjajnu Amusnet igru 40 Super Hot. Da bi vam sredstva bonusa bila prebačena u novčanik sa pravim parama, potrebno je samo da odigrate deset puta početni iznos primljenog bonusa, i da kvote na utakmicama ne budu ispod 1.4. 

FOTO: https://unsplash.com/photos/aF25Hq_GDiE

A za sve stare i nove članove pripremili smo i bonus na dnevnom nivou. To je fantastični Super Hot Dnevni Bonus, a on se sastoji od 50 Free Spinova za Amusnet igru 40 Super Hot. Potrebno je samo da odigrate slot igre u toku dana za najmanje 1.000,00 dinara, i ovaj bonus je automatski vaš! Nikakvi dodatni uslovi ne postoje, a kadavami budu dodeljeni Free Spinovi, njih ćete prvo biti u prilici da iskoristite, a tek onda sredstva sa vašeg računa. 

Još jedan bonus koji možete iskoristitii svakog dana je i Instant Bonus Free Bet u vrednosti od 500 dinara koji će vam sigurno svima dobro doći. I do njega se vrlo lako dolazi – uplatite jedan ili više tiketa u toku jednog dana u kojima ćete ukupno iskoristiti najmanje 500 dinara, i gledajte da kvote koje igrate bude veće od 1.6, i to je sve! Instant Bonus Free Bet će vam biti dodeljen odmah nakon što se poslednji meč na vašem tiketu završi. 

A ako volite da se igrate sa većim brojem parova, onda će Ekstra Bonus koji smo pripremili biti baš kao stvoren za vas! Kako on funkcioniše? Tako što se vaš potencijalni dobitak sve više uvećava sa dodavanjem svakog novog para na vašem tiketu, a Ekstra Bonus može ići i do 350%! Recimo, ako voliš rukomet, i odlučiš se za tiket sa 5 rukometnih utakmica, potencijalna isplata će ti se povećati za 5%. Ali ako staviš 10 parova na tiket, onda će potencijalna isplata biti veća za 25%, a sa 15 parova na tiketu, možeš očekivati čak 50% veću moguću isplatu! 

A za ljubitelje slot igara tu je i Kupi bonus opcija koja će vam omogućiti da odmah dobijete bonus bez ikakvog čekanja! U svakom trenutku ga možete aktivirati tako što će pritisnuti opciju “Kupi bonus”, i on će vam odmah biti i dodeljen. Nakon toga sledi i još više zabave u vašoj omiljenoj slot igri.

Jednostavno, uz Super Bet bonusi se sami nižu, a vaše je samo da ih oberučke prihvatite!

6
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter