0
Evrokupovi
Modrić

FOTO: Twitter/@realmadrid

„MODRIĆ TE NAGAZI I KAŽE TI DA SI GO**O“: Teška reči na račun igrača Real Madrida! (VIDEO)

Objavljeno: 20.03.23 u 22:51

Ova priča izlazi na videlo posle nekoliko godina skrivanja

Poznato je koliko fudbalske zvezde nekad mogu da budu arogantne i prepotentne, a o jednom takvom slučaju govorio je Arnor Sigurdson.

Naime, bivši fudbaler CSKA iz Moskve otkrio je situaciju iz Lige šampiona 2018. godine kada njegov tim dva puta savladao Real Madrid.

U Moskvi je bilo 1:0 golom Nikole Vlašića, a u Madridu je bilo još ubedljivije, a Sigurdson je bio i strelac u pobedi rezultatom 3:0.

Kad igraš protiv Real Madrida i kad te Luka Modrić nagazi po petama i kaže ti da si go*no, shvatiš da nisu osobito prijateljski raspoloženi. Ali vrhunski su igrači, rukuju se s tobom i pokažu poštovanje“, opisao je Sigurdson u podkastu „Tuttosvenkskan“.

O ostalim igračima Real Madrida nije imao lepe stvari za reći.

Ti su igrači đubrad. Jako su dobri fudbaleri, ali kad dođe do određenih stvari, poput oduzimanja lopte na granici prekršaja, prljavih poteza na kornerima i ostalog, najgori su. To je jedino što ti ostane u glavi posle igranja protiv njih“, podvukao je Sigurdson.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TuttoSvenskan (@tuttosvenskan)

BONUS VIDEO:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter