0
Evroliga

Milos Teodosic (R) James Nunnally (C) and Mathias Lessort during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Virtus Segafredo Bologna at Stark Arena on October 20, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

LOŠE VESTI POSLE ROĐENDANA: Teodosić mora na pauzu, propustiće nekoliko mečeva!

Objavljeno: 20.03.23 u 20:44

Biće van terena najverovatnije do kraja marta.

Nekadašnji kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić, propustiće naredne dve nedelje zbog povrede, najavljuju italijanski mediji. Iako detalji nisu poznati, jasno je da srpski mađioničar neće moći da pomogne ekipi Serđa Skariola u izazovima koji predstoje.

Virtus je nedavno pobedio Olimpiju iz Milana u velikom derbiju Italije, a Miloš Teodosić i Alesandro Pajola nisu bili u konkurenciji za tim, upravo zbog povrede. Za sada je izvesno da Teodosić neće nastupiti na utakmicama Virtusa sa Realom, Pezarom, Makabijem i Efesom, koji će se igrati do kraja marta.

Teodosić, iako je nedavno napunio 36 godina igra izvanredno, a u Evroligi za manje od 20 minuta po utakmici beleži 10.3 poena i 6 asistencija. Tim iz Bolonje trenutno se nalazi na 12. mestu najkvalitetnijeg takmičenja u Evropi sa skorom 13/16, dok su u domaćem italijanskom prvenstvu lideri na tabeli.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter