0
Tenis

(191116) -- LONDON, Nov. 16, 2019 (Xinhua) -- Rafael Nadal of Spain reacts during the singles group match against Stefanos Tsitsipas of Greece at the ATP World Tour Finals 2019 in London, Britain on Nov. 15, 2019. (Xinhua/Han Yan)

KRAJ NEVEROVATNOG NIZA NADALA: Španac i zvanično ispao iz Top 10!

Objavljeno: 20.03.23 u 12:13

Nije više u društvu najboljih!

Kao i svakog ponedeljka, danas je izašla nova ATP lista. Teniski svet je dobio novog-starog broja jedan, a to je Karlos Alkaras koji je pobedom u finalu Indijan Velsa nad Danilom Medvedevom srušio sa trona Novaka Đokovića koji je dobio zabranu ulaska u Sjedinjene Američke Države.

Ipak, ono što posebno zanimljivo za ovaj ponedeljak i ovu ATP listu – po prvi put posle tačno 6.538 dana u Top 10 se ne nalazi Rafael Nadal.

FOTO: Twitter/@atptour

Usled povreda koje su ga zadesile, Španac nije u mogućnosti da igra, te je izgubio određeni broj bodova i po prvi put od 25. aprila 2005. godine nije među najboljih 10 tenisera sveta.

Nadal se aktivno sprema za deo sezone u kojem je najjači – turnire na šljaci. Interesantno, ne brani previše bodova te je jasno da bi vrlo lako mogao da se vrati u društvo najboljih do Rolan Garosa, ukoliko bude u pravoj formi.

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter