0
Košarka

Nikola Kalinic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and FC Barcelona at Aleksandar Nikolic Hall on December 30, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

KALINIĆ NIJE SIGURAN DA LI IDE NA MUNDOBASKET: „Pričaću sa selektorom i porodicom!“

Objavljeno: 20.03.23 u 16:50

Potrošnja je velika!

Košarkašku reprezentaciju Srbije na leto čeka veliki izazov – Mundobasket koji će se održati u Japanu, Indoneziji i na Filipinima.

U razgovoru za Sport Klub, Nikola Kalinić otkriva da još uvek nije siguran da li će igrati na najvećoj svetskoj smotri.

Iskreno da kažem, ne znam. Moraćemo da vidimo šta će se dešavati tokom leta. Sve je teže iz sezone u sezonu, osećam sve veći bol u mojim kolenima i Ahilovoj tetivi, kao i u leđima. Videćemo, pričaću sa selektorom, porodicom i prijateljima, pa ćemo videti šta je najbolja odluka. – započeo je popularni Kalina.

Pričao je i o pripremi za meč, te generalno životnom stilu koji se menja kako godine prolaze.

Sada obraćam dosta više pažnje na životni stil, ishranu, oporavak, san. To dolazi sa godinama i prirodno je da ste odgovorniji. Da sam bio ovakav kada sam imao 20 godina, ko zna šta bih sve postigao. Sada jedva da stignete da se oporavite od meča za tri dana, a ranije sam mogao da odigram još jednu utakmicu iste večeri. – zaključio je Kalinić.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter