0
Fudbal

head coach Ljubisa Dundjerski during the Partizan v Spartak - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on November 11, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

JOŠ JEDAN SUPERLIGAŠ OSTAO BEZ TRENERA: Ljubiša Dunđerski podneo neopozivu ostavku!

Objavljeno: 20.03.23 u 13:15

Loši rezultati!

Šef stručnog štaba Spartaka iz Subotice, Ljubiša Dunđerski danas je podneo neopozivu ostavku.

Doneo sam odluku nakon jučerašnjeg poraza i neprespavane noći da podnesem ostavku na mesto šefa stručnog štaba FK Spartak Ždrepčeva krv. Ostavku podnosim iz ljudskih i moralnih razloga, a pre svega jer osećam da više ne mogu da pomognem Spartaku u borbi za opstanak. Mislim da u pravo vreme podnosim ostavku, jer sledi pauza u prvenstvu, a samim tim će novi trener imati dovoljno vremena da se upozna sa igračima i promeni nešto u sistemu igre, a sve u cilju što bržeg opstanka Spartaka u Mocart bet Super ligi. Zahvaljujem se upravi kluba i navijačima na dosadašnjoj podršci i razumevanju ovog mog čina. NAPRED SPARTAK. – izjavio je Dunđerski.

U prolećnom delu sezone Spartak ima samo jednu pobedu na devet utakmica.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter