0
Tenis

Hamad Medjedovic and team captain Viktor Troicki during the 2023 Davis Cup Qualifier match between Norway and Serbia at Oslo Tennisarena, on February 04, 2023 in Oslo, Norway. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

HAMAD MEĐEDOVIĆ DONEO BITNU ODLUKU: Talentovani teniser promenio trenera – srpska konekcija stupa na scenu!

Objavljeno: 20.03.23 u 19:43

Svetla budućnost je ispred njega.

Mladi srpski teniser Hamad Međedović, nedavno je osvojio titulu na Čelendžeru u Sekešfehervaru u Mađarskoj, a u razgovoru za Sportal, potvrdio je da je pronašao novog trenera. To će biti Viktor Troicki, bivši teniser, a sada selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije.

– Ja sam posle Ike počeo saradnju sa Stefanom Roberom, bivšim francuskim igračem, ali jednostavno nije išlo. Nismo se baš najbolje poklopili, mentalitet nam je različit. Jednostavno, kada vam je trener stranac, malo je teže da se uklopite. Makar je to slučaj sa mnom – počeo je Međedović.

Potom je otkrio da je trenirao sa Troickim dok je u Beogradu, pa je postignut dogovor da mu on bude trener, uz određene uslove.

– Trenirao sam sa Viktorom Troickim dok sam u Beogradu, pa smo se dogovorili da mi on bude trener, što mi kažemo „full time“. On ima dosta obaveza na Dorćolu, tamo je glavni trener, pomaže i ostalim teniserima, pa smo se odmah razumeli kada smo se dogovarali da ne može da putuje na sve turnire sa mnom, ali na one najznačajnije će ići. Kada on ne može da putuje, onda sa mnom ide Ivan Bjelica, takođe trener iz TC Novak.

BONUS VIDEO:

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter