0
Fudbal

FOTO: FSS

DŽAJIĆ SE PRVI PUT DIREKTNO OBRATIO ORLOVIMA: „Ubeđen sam da ste najbolji u regionu!“ (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 20.03.23 u 20:29

Bio je to njegov prvi radni dan.

Novom predsedniku Fudbalskog saveza Srbije Draganu Džajiću, danas je bio prvi radni dan. On je uz razgovor za sajt FSS, posetio i trening seniorske reprezentacije Srbije, koja predvođena selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem, korača u novi ciklus kvalifikacija. Obratio se Džajić direktno reprezentativcima uz nekoliko važnih poruka.

– Želim sve da vas pozdravim i da vam poželim sreću na početku jednog novog ciklusa za koji svi očekujemo da se završi na pozitivan način, odnosno da izborite plasman na Evropsko prvenstvo. Znate i sami da raspoloženje javnosti zavisi od rezultata reprezentacije i videli ste kakvu je euforiju izazvao direktan odlazak na Mundijal. Možda su pred Katar očekivanja bila prevelika, ali morate što pre da zaboravite šta je bilo i da se okrenete novim izazovima. Većinu vas poznajem lično, neke sam gledao na televiziji, znam da su vam mogućnosti ogromne i da posedujete veliki potencijal – počeo je Džajić.

Potom je Orlovima dao i jedan savet, uz bitnu poruku da će se zajedno slaviti dobri rezultati, ali i da će se zajedno tugovati ako budu loši. Pored toga, novi prvi čovek FSS, zaključio je da je naša selekcija najkvalitetnija u regionu i da razloga za brigu nema.

– Ako bih mogao da vam dam neki savet, neka to bude poruka da razmišljate isključivo o kvalifikacijama i o tome da izborite plasman na završni turnir, a tek posle toga možemo da pričamo o nekom konkretnom rezultatu u Nemačkoj. Svi smo ovde na istom zadatku, kada bude dobro zajedno ćemo da se radujemo, ako bude loše zajedno ćemo da tugujemo – rekao je Džajić i zaključio:

FOTO: STARSPORT

– Ali nema razloga da razmišljamo negativno. Ubeđen sam da ste najkvalitetnija reprezentacija u regionu i da ćete to još jednom dokazati i na terenu. Korak po korak. Niko od nas nema čarobni štapić, ali uz dobru atmosferu u ekipi i uz pristup koji ste i do sada imali prema reprezentativnim obavezama, mislim da nema razloga za brigu.

0
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter