0
Fudbal

FOTO: Twitter/@equipedefrance

DEŠAN IMA ZAMENU ZA LJORISA: Selektor Francuske mora da prelomi kome će kapitenska traka!

Objavljeno: 20.03.23 u 21:25

Biće favoriti, ali spisak još nije poznat

Kao što je od ranije poznato fudbalska reprezentacija Francuske se nalazi u grupi kvalifkacija za Evropsko prvenstvo zajedno sa Holandijom, Irskom, Grčkom i Gibraltarom.

Ne bi trebalo da imaju težak posao, ali moraće da budu dobro koncentrisani kako ne bi doživeli sudbinu Italije, koja se kao evropski prvak nije plasirala na Mundijal u Kataru.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Na spisku za mečeve sa Holandijom i Irskom našla su se trojica golmana – iskusni Alfonso Areola i Majk Manjan, te debitant Bris Samba,  a na konferenciji za medije ovog ponedeljka Dešan je otkrio koga vidi kao Lorisovog naslednika.

Pozicija jedinice pripašće Majku Manjanu. Razgovaraću sa svim golmanima, biće postavljena hijerarhija, što je jako bitno – istakao je selektor Francuza.

Glavna dilema koju će imati Didije Dešan, jeste ko će biti kapiten „trikolora“ a sve se svodi na Mbapea i Grizmana.

– Iskoristiću prvih nekoliko dana ovog okupljanja da razgovaram sa igračima kojih se ta tema tiče. Kilijan će biti jedan od njih, a vi ćete dobiti više informacija kada se sledeći put budemo videli, u četvrtak. Kilijan je veoma veš u komunikaciji, ali ne mogu da vam kažem više od toga. Još nisam doneo konačnu odluku, osim da ćemo imati kapitena, njegovog zamenika i verovatno trećeg kapitena – izjavio je Dešan.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter