0
Fudbal

BELGRADE, SERBIA - NOVEMBER 17: Marko Jankovic of Montenegro reacts during the UEFA Nations League C group four match between Serbia and Montenegro at stadium Rajko Mitic on November 17, 2018 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

CRNA GORA OSLABLJENA PRED SRBIJU: Selektor poručuje – „Biće spektakl, ali…“

Objavljeno: 20.03.23 u 17:15

Loše vesti za selektora Radulovića!

Selektor reprezentacije Crne Gore neće moći da računa na nekoliko važnih igrača pred duele sa Bugarskom i Srbijom.

Nakon što su zbog povreda otpali Uroš Đurđević i Matija Šarkić, danas je i zvanično potvrđeno da Miodrag Radulović, selektor Crne Gore, neće moći da računa na Marka Jankovića.

Bivši igrač Partizana veoma je bitan šraf u Radulovićevoj ekipi s obzirom da kreacija kreće uglavnom od njega i Stevana Jovetića.

Umesto ovog povređenog trojca, Radulović se odlučio da uputi poziv igračima SutjeskeNovici Erakoviću i Milošu Dragojeviću.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @meridianbet1.cfl

Crna Gora u petak gostuje u Razgradu selekciji Bugarske, a potom u Podgorici dočekuje Srbije.

Što se tiče utakmice sa Orlovima, selektor Radulović je siguran da će u Podgorici biti spektakl, ali njegov tim sada razmišlja samo o Bugarskoj.

Poštujemo i Bugarsku Srbiju, sada se spremamo za Razgrad. Onda ćemo govoriti o Srbiji, sigurno nas očekuje pravi spektakl. – istakao je Radulović.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter