0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@juventusfc

ALEGRI HVALIO SRBE: ‘Vlahovićeva najbolja utakmica od dolaska u Juventus!’

Objavljeno: 20.03.23 u 09:50

Sjajan meč za crno-bele iz Torina!

Fudbaleri Juventusa slavili su protiv Intera u 27. rundi Serije A, rezultatom 0:1. Jedini pogodak na gostovanju u Milanu delo je Filipa Kostića, srpskog reprezentativca.

Po završetku meča utiske je izneo šef stručnog štaba Stare dame, Masimilijano Alegri.

-Ceo tim se generalno popravio. Branili smo se dobro timski, nismo im dozvolili da prošli. Nažalost, Pogbu uopšte nismo imali, Paredes je bio dobar u startu, onda sam počeo manje da ga koristim, ali sve su to pouzdani igrači. Fajoli ima kvalitet, Lokateli je vrlo dobar kada zatvara – istakao je iskusni stručnjak, a potom posebno izdvojio tandem iz srpske reprezentacije:

-Mislim da je sada Dušan Vlahović odigrao najbolju utakmicu od dolaska u Juventus, a Kostić je mnogo napredovao defanzivno i u tajmingu. Izbor završnog pasa kada napadamo moramo da popravimo, ali ovaj tim ima srce i odlučnost. Uvek kažem da nije lako onima koji nisu u ovoj situaciji. Uzeto nam je 15 bodova, to nije lako, ali došli smo do četvrtfinala Lige Evrope, polufinala Kupa Italije i zadržali smo strast prema onome što radimo.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter