0
AdmiralBet ABA Liga

ZVEZDA SAVLADALA DERBI: Kampaco ponovo bio posebno raspoložen!

Objavljeno: 19.03.23 u 20:45

Poprilično rutinska pobeda domaćeg sastava!

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet dočekuju ekipu SC Derbija u 22. kolu AdmiralBet ABA lige. Nakon prvog poluvremena prednost imaju domaći – 46:37.

Studenti su već u prvoj četvrtini pokazali da nisu došli u Beograd na ‘ekskurziju’ već da se suprotstave crveno-belima koliko god je to moguće. Nekoliko puta su imali prednost tokom prve deonice, a ona je išla i do +3. Ipak, Zvezda je uspela da okrene rezultat i povede sa 29:26 pre početka drugog perioda igre.

U drugoj četvrtini mnogo bolja defanziva crveno-beli pre svega, omogućila im je i dvocifrenu prednost u pojedinim momentima. Na poluvremenu, ipak, najveća moguća jednocifrena prednost – 46:37.

Treća deonica donela nam je nastavak velike borbe. Iako je Crvena zvezda bila vidno bolja, gosti se ni jednog trenutka nisu predavali. Krajem treće četvrtine uspeli su domaćini da slome otpor rivala i obezbede sebi pobedu.

Poslednju deonicu bolje su otvorili gosti, ali ubrzo je i Zvezda našla ritam, te utakmicu dosta lako privela kraju.

Crvena zvezda – SC Derbi 90:70

CZV: Kampaco 23p 7a, Marković 11p, Vildoza 9p

SCD: Tasić 16p, Magi 14p, Ivišić 10p

 

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter