0
Fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda/STARSPORT

ZVEZDA DANAS IGRA DVE UTAKMICE: Fudbaleri gostuju Napretku, košarkaši dočekuju SC Derbi – ovo su kvote!

Objavljeno: 19.03.23 u 09:11

Novi izazovi za crveno-bele.

Fudbaleri Crvene zvezde gostovaće ekipi Napretka iz Kruševca u okviru domaćeg prvenstva, dok će se košarkaši istog tima sastati sa ekipom SC Derbija u AdmiralBet ABA ligi. Prvi će na teren fudbaleri, od 17 časova, dok će svoj meč košarkaši odigrati 2 sata kasnije, uz oba prenosa na kanalima televizije Arena sport.

Što se tiče kvota za ove utakmica, u oba meča je favorit srpski šampion, a najbolju ponudu na sve utakmice nudi naš beting partner efbet. Očekuje se od trenera FK Crvena zvezda Miloša Milojevića da u nastavku sezone pruži određenu šansu i mlađim igračima, a kvota na trijumf gostiju u Kruševcu je 1.38. Što se tiče potencijalnog iznenađenja Napretka, ponuđena je kvota 8.80, dok je na nerešn ishod, ponuđena kvota 5.60.

Na drugoj strani, košarkaši Crvene zvezde su ogromni favoriti protiv SC Derbija, pa je efbet na njihov trijumf ponudio kvotu 1.05. Sa druge strane, kvota na senzaciju Podgoričana je čak 15.

Pored ovih tipova, u ponudi efbeta su i razne igre na sve mečeve, što detaljnije možete pogledati na njihovom sajtu.

*kvote su podložne promenama*

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter