0
Evropske lige

BELGRADE, SERBIA - FEBRUARY 18: Zlatan Ibrahimovic of AC Milan smiles prior to the UEFA Europa League Round of 32 match between Crvena Zvezda and AC Milan at on February 17, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

ZLATAN NIJE SPREMAN ZA PENZIJU: „Oni koji odu u penziju a fizički su spremni, često zažale“!

Objavljeno: 19.03.23 u 15:30

Švedski fudbaler prkosi svim granicama

Napadač Milana, Zlatan Ibrahimović, rekao je da ne razmišlja o povlačenju. Sjajni napadač se vratio nakon 9 meseci pauze, zbog operacije kolena.

Njegov povratak ipak nije prošao kao što su se nadali, pošto su „Rosoneri“ poraženi od Udinezea sa 3:1. Ipak, Šveđanin je stigao da se upiše u listu strelaca sa penala. On je tako postao najstariji igrač koji je zatresao mrežu u Seriji A.

Ponosan sam što sam deo istorije ovog velikog kluba sa velikom istorijom i igračima koji su napravili neverovatne stvari. Međutim, ovaj moj gol nam nije doneo bodove, a to je ono što sam želeo. Ponosan sam i što sam bio kapiten, ali utakmice nije išla onako kako smo želeli – rekao je Ibrahimović.

Izjavio je da se sada oseća dobro i da može da nastavi da pruža partije kakve se od njega očekuju.

Dobro sam se osećao na terenu, nisam bio u startnoj postavi 14 meseci, važno je da budem u dobroj fizičkoj formi. Ako se budem osećao dobro kao ovaj put, mogu još da igram.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Iako uskoro puni 42 godine, Zlatan i dalje ne razmišlja o penziji.

Ako budem u dobroj formi, želim da nastavim da igram. Oni koji se penzionišu, a osećaju se spremno, često zažale. Puno sam patio ovih 14 meseci i ovo mi je prilika da to nadoknadim i vratim se sportu. Srećan sam u Milanu, sve zavisi od toga šta u ovom klubu žele – zaključio je Ibrahimović.

 

BONUS VIDEO

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter