0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

SAŠA ILIĆ O BORBI ZA TITULU: ’ Sada sledi pauza, nadam se da će se igrači odmoriti, da ćemo se spremiti da nastavimo u ovom ritmu!’

Objavljeno: 19.03.23 u 12:43

Legenda Partizana o nastavku sezone.

Trener CSKA Sofije, Saša Ilić bio je zadovoljan posle pobede njegovog tima nad CSKA 1948. Oni su slavili minimalnim rezultatom 1:0 i nastavili borbu za titulu prvaka Bugarske. On je rekao da su postigli gol na vreme, propustili određene šanse i da je poslednjih petnaestak minuta bila muška borba.

– Postigli smo gol na vreme, propustili određene šanse i zbog stanja u kome se nalazimo, a trenutno smo prvi, poslednjih petnaestak minuta bila je muška borba da sačuvamo rezultat. – započeo je Ilić.

Nastavio je i dodao da je najvažnije da su uzeli tri boda i da dolazi najtežih dva meseca.

-Ali, najvažnije je da smo uzeli tri boda. Sada sledi pauza, nadam se da će se igrači odmoriti, da ćemo se spremiti da nastavimo u ovom ritmu. Dolazi najtežih dva meseca koji će odlučivati o svemu. – nastavio je trener CSKA Sofije.

Na kraju je izjavio da moraju da dižu kontinuitet kvalitetne igre na veću minutažu.

-Nikad ne hvalim pojedinačno igrače, ali mali Šopov je odigrao izuzetno dobru utakmicu. Ovako se osvajaju titule, teško, ali slatko. Moramo da dižemo kontinuitet kvalitetne igre na veću minutažu. – zaključio je Saša Ilić.

BONUS VIDEO:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter