0
Fudbal

FOTO: Twitter/ U.C Sampdoria

SAMPDORIJA KONAČNO TRIJUMFOVALA: Izabranici Dejana Stankovića prekinuli crnu seriju!

Objavljeno: 19.03.23 u 15:15

Borba za opstanak još uvek traje.

U okviru 27. kola italijanske Serije A, Sampdorija je na svom terenu savladala Veronu rezultatom 3:1 i posle dva ipo meseca doneli radost svojim navijačima.

Prvi gol je postigao Manolo Gabijadini u 24. minutu posle kornera Đuričića i gužve u petercu. Drugi pogodak na utakmici postigao je isti igrač u 35. minutu, nakon loše reakcije odbrane Verone.

Gostima su poništena dva pogodka zbog ofsajda u 61. i 66. minutu. Darko Lazović je imao tri sjajne prilike koje nije uspeo da iskoristi, a najbliži golu bio je u 28. minutu kada je defanzivac domaćih Nojtnik izbacio loptu sa gol linije.

Verona je uspela da postigne pogodak u 89. minutu, a precizan je bio Davide Faroni. Gosti su pokušavali da dođu do boda, ali su domaći nakon kontre Alesandra Zanolija u osmom minutu nadoknade postigli pogodak za 3:1.

Ovim rezultatom najviše će da se obraduje Specija, jer je ostala na pet bodova više od Verone, prve ispod crte za ispadanje, dok su Stankovićevi izabranici na devet manje od sigurne zone i praktično pred nemogućom misijom.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter