0
Niže lige

FOTO: RFK Novi Sad

PRVENSTVENI NEUSPEH POSLE 4 I PO MESECA: Novi Sad poražen na gostovanju, presudio im jedanaesterac! (VIDEO)

Objavljeno: 19.03.23 u 09:36

Bio je ovo bitan meč za Novosađane, ali…

Nakon čak 4 i po meseca bez neuspeha u Mozzart Bet Prvoj ligi Srbije, RFK Novi Sad je poražen od novobeogradskoj Radničkog i to minimalnim rezultatom. Iako su od samog starta kontrolisali ritam igre, nisu uspeli da dođu do značajnije prilike za gol i tako povedu, što im se na kraju i obilo o glavu.

Jedinu ozbiljniju šansu u prvom delu igre, imao je Slavko Vujović, koji iz slobodnog udarca ipak nije pogodio okvir gola novosadskog tima. U nastavku igre, sličnu priliku je imao i Novi Sad, ali je Čubraković bio siguran na golu.

Prelomni momenat meča, videli smo u 75. minutu, kada su se u šesnaestercu Novog Sada sudarili Matejević i Jokić, što je sudija Miletić okarakterisao kao jedanaesterac. Prednost domaćima i konačan rezultat ovog meča, postavio je Slavko Lukić.

Samo 5 minuta kasnije, mogao je Radnički i do drugog gola, jer je nakon udarca Mladena Lukića, rukom igrao Milovanović i time zaradio drugi žuti, odnosno crveni karton. Domaći su imali novi jedanaesterac, ali je ovog puta Gordić promašio čitav gol.

U narednom kolu Radnički će gostovati Trajalu u Kruševcu, dok će se Novi Sad sastati sa ekipom Inđije Toyo Tires.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter