0
Tenis

FOTO: STARSPORT

NISU GA VIDELI U INDIJAN VELSU, ALI: Amerikanci očekuju Novaka na US openu!

Objavljeno: 19.03.23 u 11:54

Trebalo bi da se sve restrikcije ukinu.

Prema poslednjih informacijama, gotovo da nema dileme da će se Novak Đoković takmičiti na US openu, makar što se tiče restrikcija vezanih za COVID vakcinaciju. Amerikanci bi u maju trebalo da ukinu pravilo o ulasku nevakcinisanih stranaca u zemlju, a portparol USTA Kris Vidmajer, raduje se Đokovićevom povratku.

Pravila koja se tiču ulaska u SAD određuje Bela kuća. Puni smo nade da će pravila koja onemogućavaju Novaka da uđe u SAD biti ukinuta ili relaksirana u skorijoj budućnosti. Za US Open ne postoje kovid restrikcije za bilo kojeg igrača, navijača… Novak, jedan od najvećih šampiona našeg sporta će biti dobrodošao da se takmiči na US Openu 2023. godine.

Podsećamo, sve u svemu, Novaku je zbog odluke da se ne vakciniše bio zabranjen nastup na Australijan openu protekle godine, zatim i US openu, dok se na Vimbldonu nisu računali bodovi. Pored toga, srpski teniser ove godine nije mogao da igra u Indijan Velsu i Sinsinatiju.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter