0
Fudbal

FOTO: Starsport

NIKOLA PUAČA PRED MEČ SA ČUKARIČKIM:‘Sama priprema za predstojeći meč na Banovom brdu ide u dobrom pravcu, atmosfera je odlična!’

Objavljeno: 19.03.23 u 13:27

Iz Voždovca optimistični.

U okviru 27. kola Mozzart Bet Superlige Srbije sataju se Voždovac i Čukarički na Banovo brdu.. Trener gostiju Nikola Puača izjavio je da je njegov današnji protivnik jedna od naboljih ekipa u prventstvu.

-Ekipa Čukaričkog je jedna od najboljih u našem prvenstvu. Redovan su predstavnik naše zemlje u evropskim takmičenjima, već dugi niz godina su u samom vrhu Super lige Srbije. I ove sezone njihov igrački kadar je za svako poštovanje i zbog toga očekujem vrlo interesantan meč. – započeo je on.

Dodao je da rastu iz dana u dan, da imaju ambicije i da su motivisani da pokažu koliko vrede.

-I pored svih njihovih kvaliteta verujem da smo sposobni da na kraju meča mi budemo pobednici. Rastemo iz dana u dan, ambiciozni smo i motivisani da pokažemo koliko vredimo i ova utakmica nam je odlična prilika za to. – nastavio je Puača.

U prošlom kolu, Voždovac je savladio niški Radnički rezultatom 3:2, a on je rekao da im taj rezultat dosta znači.

-Rezultat koji smo ostvarili u prethodnom kolu nam dosta znači, ali nikako ne sme da nas zadovolji, već očekujem da nam bude podstrek za utakmice koje su pred nama. – dodao je trener Voždovca.

Na kraju je izjavio da je zadovoljstvo veće zbog toga što su neki igrači koji su bili povređeni počeli sa treninzima.

-Sama priprema za predstojeći meč na Banovom brdu ide u dobrom pravcu, atmosfera je odlična… Zadovoljstvo je veće zbog toga što su neki igrači koji su bili povređeni počeli sa treninzima i na sve njih možemo da računamo. – zaključio je Nikola Puača.

Čukarički se trenutno nalazi na četvrtoj poziciji sa 54 bodova, dok su gosti na sedmoj i imaju 39 bodova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter