0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga

MEGA BOLJA OD BORCA: Rudan i Đurišić za pobedu u gostima!

Objavljeno: 19.03.23 u 20:10

Nastavili su sa sjajnim partijama košarkaši Mege!

Košarkaši Mega MIS-a su još jednom potvrdili da se nalaze u sjajnoj formi, pošto su u 22. kolu ABA lige savladali Borac Mozzart u Čačku 80:86 (28:17, 16:18, 16:31, 20:20).

Izabranici Marka Baraća su se našli u dvocifrenom zaostatku posle prvog kvartala, nisu uspeli da preokrenu situaciju do velikog odmora, a onda su velikom serijom na početku drugog poluvremena preuzeli konce igre, da bi sredinom poslednjeg kvartala slomili otpor domaćina i upisali četvrtu vezanu pobedu, osmu na poslednjih devet mečeva u regionalnom prvenstvu. Tako su napravili još jedan veliki korak ka plasmanu u plej-of i došli do polovičnog učinka 11-11. Borac posle 22 utakmice ima pet pobeda i 17 poraza.

FOTO: ABA liga

Matej Rudan je na kraju bio najbolji u pobedničkom sastavu sa 16 poena i devet skokova za indeks korisnosti 25. Nikola Đurišić je takođe dodao 16 poena, uz čak osam asistencija (indeks 18), dok je Ahmad Rori ubeležio 12 poena i sedam uhvaćenih lopti. Po 10 poena dodali su Aleksa Uskoković i Malkolm Kazalon.

Kod Borca 30 poena Hantera Hejla, 17 je dodao Diante Boldvin.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter