0
Evroliga

Milos Teodosic Virtus Bolonja - Crvena Zvezda, Evroliga 31.1.2023. foto: STARSPORT

KSS POSLAO POSEBNU PORUKU MILOŠU TEODOSIĆU: Spomenuli su brojne medalje i uputili čestitku!

Objavljeno: 19.03.23 u 10:52

Navijači se nadaju da će ponovo zaigrati za nacionalni tim.

Košarkaši savez Srbije čestitao je rođendan nekadašnjem kapitenu i košarkašu Virtusa iz Bolonje Milošu Teodosiću. Na društvenim mrežama, mogli smo videti specijalnu sliku koja je posvećena „mađioničaru“ sa loptom, kao i čestitku u kojoj su spomenuta neka od Teodosićevih dostignuća.

Našem reprezentativcu Milošu Teodosiću, želimo srećan 36. rođendan! Naš reprezentativac osvojio je srebro na OI 2016. godine, srebro na SP 2014. godine, kao i srebro na EP 2009. godine. Mnogo zdravlja, sreće i uspeha želimo Milošu u godinama koje predstoje – piše na Tviteru.

Srpski košarkaš trenutno nosi dres Virtusa iz Bolonje, koji se vratio u Evroligu, a gde je Teodosić i u ovim godinama jedan od najboljih igrača. Miloš igra sjajno, reklo bi se u svom stilu i u proseku beleži 10.3 poena, uz čak 6 asistencija i 1.6 skokova za manje od 20 minuta na terenu.

Za tri poena šutira 39.4%, što je dovoljno za indeks od 10.5, a treba napomenuti da je trenutno treći najbolji asistent najkvalitetnijeg takmičenja u Evropi. Ispred njega su jedino Kostas Slukas sa 6.4 i Darisu Tompson sa 6.5 asistencija u proseku, uz napomenu da na terenu provode više minuta od srpskog asa.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter