0
Domaći fudbal

Miroslav Maricic (L)Aleksandar Filipovic (C) and Fousseni Diabate during the Mladost Lucani v Partizan - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium Lucani on March 12, 2023 in Lucani, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

JOŠ JEDNA SMENA TRENERA U SUPERLIGI SRBIJE: Mladost dovela dobro poznato ime na klupu!

Objavljeno: 19.03.23 u 11:35

Cilj je naravno, opstanak.

Nakon poraza od TSC-a, čelni ljudi Mladosti iz Lučana, odlučili su da promene šefa stručnog štaba. Tako će doskorašnjeg trenera Dragišu Žunića, zameniti iskusni Milorad Kosanović, a povodom svega oglasio se Vladimir Đorđević, prvi čovek kluba.

– Morali smo da reagujemo. Doveli smo dobrog, iskusnog trenera. Žuniću se zahvaljujemo na svemu, to je naš trener i ostaće u klubu da radi. Moramo malo da trgnemo ekipu, dolazi važan period – rekao je Đorđević.

Fudbal Super League Season 2019-2020
Rad v Radnicki Nis
head coach Milorad Kosanovic
Beograd, 26.10.2019.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Sa druge strane, Žunić je istakao da se nada da će u budućnosti ponovo raditi u Mladosti.

– Zahvalan sam klubu ne ukazanom poverenju. Mladost je ipak moj klub. Nadam se da ću u budućnosti raditi ponovo ovde. U jednom periodnu nije nam se sve poklopilo, imali smo igru ne i rezultat. Po prikazanom možda smo zaslužili i više pobeda. Želim klubu sve najbolje – rekao je Žunić po odlasku iz Mladosti.

Lučanska Mladost trenutno se nalazi na 14. mestu u Mozzart Bet Superligi Srbije sa 21 bodom. Oni imaju bod više od Radnika i tri boda više od novosadske Mladosti GAT, koja je poslednja na tabeli.

BONUS VIDEO:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter