0
Fudbal

FOTO: Youtube/printscreen

IVICA KRALJ NAKON PORAZA OD RADNIKA: ’Razočaran sam posle ovakvog rezultata, imamo, očigledno, psihološki problem igranja u Humskoj, pet utakmica bez slavlja!

Objavljeno: 19.03.23 u 13:04

‘Crno-beli’ u lošoj seriji.

Sportski direktor Partizana Ivica Kralj uveren je da će na kraju sezne zauzeti drugo mesto na tabeli Mozzart Bet Superlige Srbije. Izabranici Igora Duljaja su u poslednjoj utakmici izgubili od Radnika iz Surudulice rezultatom 2:1 i pali na treću poziciju.

On je govorio da im ostaje da u narednih deset utakmica dođu do preostalog cilja, a to je drugo mesto.

-Razočaran sam posle ovakvog rezultata, imamo, očigledno, psihološki problem igranja u Humskoj – pet utakmica bez slavlja. Opet, ovo je ekipa koja ima kvalitet, potrebno je samo naći način kako da prebrodimo, po meni, više psihološku krizu nego, ne znam kako to da nazovem. Protiv Radnika imali smo tri stative, nekoliko šansi, s druge strane, primali prilično lako golove. Teško je bilo da se vratimo iz svega toga. Ostaje nam da u narednih 10 utakmica dođemo do preostalog cilja – drugog mesta. – započeo je on.

Kralj veruje da mogu da budu drugi i da bi sve drugo bilo neozbiljno.

-Verujem da ćemo da budemo drugi! Sve drugo bilo bi neozbiljno, ne znam kako bih zvučao… Mi smo, ipak, Partizan, znam da možemo kvalitetom da dođemo do drugog mesta. Raspored jeste težak, međutim, takav je i rivalima. U narednom kolu gostujemo Vojvodini u Novom Sadu – najbolji način da pokažemo da smo pravi i od kakvog smo materijala. – zaključio je Ivica Kralj.

Partizan nakon pauze gostuje u Vojvodini i Čukaričkom, a dočekuje Voždovac.

BONUS VIDEO:

1
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter