0
Košarka

FOTO: Starsport

ERGIN ATAMAN U BOLNICI, IZ KLUBA PORUČUJU: ’ Određeno mu je bolničko lečenje!’ (FOTO)

Objavljeno: 19.03.23 u 14:59

Trener Efesa hospitalizovan.

Šef stručnog štaba Anadolu Efesa, Ergin Ataman se nalazi u bolnici zbog upale pluća, saopštio je turski klub. Iskusni trener osećao je simptome još na utakmici Evrolige protiv Real Madrida i Partizana, ali zbog važnosti mečeva ostao je da vodi tim.

On neće moći da vodi klub u domaćem prvestvu, a i upitan je za predstojeću utakmice protiv Albe iz Berlina, koja je od velike važnosti.

Klub se oglasio I rekao da je Ataman dobio infekciju početkom nedelje gnojnih disajnih puteva.

-Naš trener Ergin Ataman, koji je početkom nedelje dobio infekciju gornjih disajnih puteva, uzimao je lekove zbog intenzivnog tempa igre i vodio je utakmice protiv Real Madrida i Partizana. Kao rezultat kontrola uređenih u petak, zbog pojačanih simptoma, dijagnostikovana mu je upala pluća. Određeno mu je bolničko lečennje. – navodi se iz kluba.

Efes ima skor 14-15 u Evroligi i u poziciji je da praktično ne sme da izgubi nijednu utakmicu ako želi da se nađe u plej-ofu.

&nbs

p;

 

BONUS VIDEO:

&nbs

p;

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter