1
Domaći fudbal

Lazar Nikolic (R) celebrates after scoring a goal with team mates during the Partizan v Javor - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on October 23, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VOŠA KIKSIRALA U IVANJICI: Gigić u završnici meča doneo veliki bod ekipei Javora!

Objavljeno: 18.03.23 u 18:55

Bez pobednika u Ivanjici

Fudbaleri Javora i Vojvodine danas su u Ivanjici odigrali nerešeno 1:1 (0:1), u okviru meča 27. kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

Do prednosti su prvi došli gosti i tu u prvom poluvremenu, pošto je svoju šansu za pogodak iskoristio Uroš Nikolić u 39. minutu utakmice.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Borila se ekipa Javora od tog momenta da stigne do izjednačenja i u tome je uspela u 77. minutu kada je gol postigao Petar Gigić, čime je i postavio konačan rezultat.

Javor je trenutno na 11. mestu na tabeli Superlige Srbije sa 26 bodova, dok je Vojvodina ostala na petoj poziciji sa 47 osvojenih bodova.

U narednom kolu nacionalnog šampionata ekipa iz Ivanjice gostuje Voždovcu, dok Vojvodina na svom terenu dočekuje Partizan.

BONUS VIDEO:

0
0

1 Komentara

  1. Nažalost, jedan od najgorih segmenata srpskog fudbala su treneri sa veoma niskim kvalitetom! Potpuno je svejedno ko se na čijoj klupi nalazi, svi naši treneri u SLS, su jednakog kvaliteta. Ni jedan trener u SLS nije u stanju da napravi prepoznatljivu igru, da se igra brzo, snažno u duelima, da igrači stoje uz svoje protivnike, a ne daleko od njih, da se napravi brza tranzicija, da se igra maštovito i da se igra presing na zadnju liniju protivnika. Kada je Batak postavljen za trenera Vojvodine, odmah sam u komentaru napisao da je Batak samo jedan u nizu onih trenera, koji sve rade sve isto kao pod indigom! Možda će se u novoj generaciji naših trenera naći neko ko će iskočiti iz ove sadašnje žabokrečine!

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter