0
Fudbal

FOTO: AlNassr FC @AlNassrFC_EN/ Twitter

TAKO TO RADE MAJSTORI: Ronaldo ‘lepoticom’ iz slobodnjaka pogurao Al Nasr do preokreta! (VIDEO)

Objavljeno: 18.03.23 u 21:15

Taliska se nadovezao na sjajnu partiju Portugalca!

Bez ikakve sumnje 21. kola Premijer lige Saudijske Arabije obeležio je napadački tandem Al Nasra, Kristijano Ronaldo – Taliska. U vrlo važnom duelu kandidata za šampionsku titulu protiv sastava Abha iz donjeg dela tabele, Portugalac i Brazilac su doneli preokret favorizovanom domaćinu (2:1).

Na iznenađenje svih prisutnih na tribinama ‘MRSOOL Parka’ u Rijadu autsajder je pogotkom Abdulfataha Adama poveo sa 0:1 u 26. minutu susreta.

Bio je to jasan znak za Al Nasr da svim silama krene u ofanzivu. Ko bi drugi preuzeo odgovornost u najvažnijim momentima, nego Kristijano Ronaldo. Proslavljeni portugalski reprezentativac je na sebi svojstven način, maestralno izveo slobodan udarac i poravnao rezultat na 1:1. Pogodak popularnog ‘CR7’ podigao je publiku na noge.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Vetar u leđa sa tribina nosio je domaće do potpunog preokreta, koji se negde i očekivao nakon crvenog kartona za goste u 80. minutu. Drugu javnu opomenu žute boje na meču zaradio je Zakarija Al Sudani koji se ubrzo preselio u svlačionicu.

Pitanje pobednika rešeno je u 86. minutu meča. Al Nasr je iskoristio brojčanu prednost, a mrežu protivnika zatresao je bivši as Benfike, Taliska.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter