1
Fudbal

Ostoja Mijailović (FOTO: Starsport)

OSTOJA MIJAILOVIĆ ŠOKIRAO: „Hitno pronaći rešenje za FK Partizan, preti mu katastrofa!“ (VIDEO)

Objavljeno: 18.03.23 u 16:30

Zabrinjavajuća situacija!

Ostoja Mijailović juče je podneo ostavku na mesto predsednika JSD Partizan, da bi potom ekspresno bio reizabran uz podršku dve trećine članova.

Naravno, podrška nije stigla od FK Partizan, sa kojim je već dugo u ‘ratu’.

Upravo pozicijom FK Partizan je zabrinut Mijailović.

Ono što me brine u ovom trenutku je druga pozicija na tabeli, jer ako FK ne bude drugi na kraju sezone neće ići u kvalifikacije za Ligu šampiona, koje donose veliku finansijsku injekicju klubu. Ovo je istorijska šansa koju FK ne sme da propusti. – započeo je on.

Ostoja Mijailovic Partizan – Crvena Zvezda , Derbi, ABA Liga 13 – Mart – 2023.Beograd, Srbija Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Kaže da se mora hitno nešto preduzeti jer FK Partizanu preti katastrofa.

Mi imamo neke konsultacije u vezi sa klubom, videćemo šta će se dogoditi. Uprava fudbalskog kluba ne plaća ništa, ni reprograme koje je ostala dužna Sportskom društvu, niti struju, vodu, kanalizaciju, apsolutno ne plaća nikakav trošak na stadionu. Da taj klub ne voli niko od nas, mi bismo sad iselili te ljude odatle. FK je dužan milione evra Sportskom društvu, imovinu su zapustili do te mere da zaista to strašno izgleda. Mora hitno da se pronađe neko rešenje inače će fudbalski klub Partizan, ako se ovako nastavi, doživeti katastrofu i neće moći da se oporavi dosta godina. – zaključio je Mijailović.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

6
3

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter