0
Fudbal

Aleksandar Stankovic Crvena Zvezda - Novi Pazar, Superliga Srbije, superliga, Beograd Srbija 12.3.2023. Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

NOVI PAZAR PONOVO BEZ TRENERA: Prihvaćena ostavka Aleksandra Stankovića!

Objavljeno: 18.03.23 u 18:40

Trenerski ringišpil se nastavlja!

Novi Pazar je ostao bez trenera. Aleksandar Stanković nakon današnjeg poraza od Kolubare (0:1) u 27. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije, ponudio je ostavku, a ista je prihvaćena.

Vrlo kratak put je prošao Stanković od ‘Aco, majstore’ do ‘Aco, odlazi’ na Džazkoin Areni.

Stanković je preuzeo Pazarce tokom zimske pauze i upisao najbolji prolećni start u istoriji kluba. Naime, Novi Pazar je osvojio 10 od 12 mogućih bodova u uvodna četiri kola drugog dela šampionata. To mu je donelo i titulu najboljeg trenera u mesecu februaru.

Trener FK Novi Pazar, Aleksandar Stanković podneo je ostavku odmah nakon utakmice protiv FK Kolubara u kojoj je naš tim poražen sa 0:1. Uprava kluba je na hitnom sastanku razmotrila odluku šefa stručnog štaba i ujedno prihavtila ostavku.

Neke stvari nam nisu išle na ruku, imalo je puno povreda i raznih pehova u našem tumu. Sve u svemu, ovo je prirodan sled dogadjaja. Velika očekivanja naše publike nas obavezuju da pod hitno nadjemo novog trenera koji će nastaviti borbu za što bolji plasman u gornjem delu tabele.

FK Novi Pazar ovim putem se zahvaljuje Aleksandru Stankoviću na dosadašnjoj saradnji i profesionalnom odnosu prema klubu. Ovim putem mu želimo puno sreće i uspeha u nastavku karijere. – naveli su u saopštenju Pazarci.

Na Džazkoin areni danas se prizivao Vladimir Gaćinović, koji je na početku sezone sjajno predvodio Pazarce sa klupe, ali je zbog privatnih problema napustio klupu.

Tokom sezone preuzeo je crnogorski Dečić, ali je pre nekoliko dana podneo ostavku, te je trenutno bez angažmana.

BONUS VIDEO:

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter