0
Evroliga

during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and FC Barcelona at Aleksandar Nikolic Hall on December 30, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MORAMO DA IZGRADIMO NEŠTO – BILA JE OVO TEŠKA NEDELJA’: Bivši igrač Partizana – Jan Veseli nakon pobede nad Zvezdom!

Objavljeno: 18.03.23 u 10:56

Odigrao je odlično!

Košarkaši Crvene zvezde gostovali su sinoć ekipi Barselone u okviru 29. kola Evrolige. Apsolutni favorit bio je domaćin, dok su gosti iz Beograda došli bez previše takmičarskog naboja, jer su daleko od borbe za TOP8, a u svojim redovima nisu imali Dobrića i Nedovića. Slavio je domaćin rezultatom 85:79, a svoje utiske nakon meča izneo je krilni centar Barselone, Jan Veseli, koji je meč završio sa 21 poenom:

‘Bilo je važno da smo održali koncentraciju i zabeležili pobedu. Igrali smo energično i to nam je donelo pobedu. Bila je ovo teška nedelja. Znali smo da je bilo teško posle dva poraza na strani, ali na sreću, ovo je bio meč kod kuće. Moramo da izgradimo nešto posle ovoga.’ – istakao je nekadašnji košarkaš Partizana, Jan Veseli.

BONUS VIDEO: 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter