0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

KUZMIĆ POSLAO SNAŽNU PORUKU: ‘Pozivam navijačae da dođu u što većem broju! Možemo do naših ciljeva!’

Objavljeno: 18.03.23 u 20:27

Važan meč crveno-bele!

Košarkaši Crvene zvezde manje od 24 časa nakon teške utakmice sa Barselonom odradili su trening oporavka u Beogradu, gde ih već u nedelju od 19 časova očekuje utakmica 22.kola Admiral bet ABA lige protiv ekipe Studentskog Centra.

Meč će se igrati u dvoran ‘Aleksandar Nikolić’, a ovo će biti četvrti duel dva kluba u regionalnoj ligi od kako je crnogorski predstavnik ušao u elitni rang takmičenja (tri pobede Crvene zvezde poslednja u Podgorici u okviru 10.kola 92:68).

Uoči utakmice oglasio se dugogodišnji centar ekipe sa Malog Kalemegdana, Ognjen Kuzmić.

-Očekuje nas zaista dobra ekipa pokazali su to i nekim dobrim pobedama u ABA ligi. Igraće bez pritiska, sve ostalo znamo, igraju brzo, i na nama je da čvrstom igrom dobijemo tu utakmicu. Pozivam publiku da dođe i pruži nam podršku, nećemo biti kompletni, mnogo nam nedostaju neki igrači, ali i utakmicom u Barseloni pokazali smo da imamo kvalitet i da kompletni, uz period koji nam predstoji za treninge i dobar rad možemo do naših ciljeva. Idemo ipak utakmicu po utakmicu – kazao je član srpskog i regionalnog šampiona.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter