0
Evropske lige

(FOTO: STARSPORT

KONTE POBESNEO I OTVORIO DUŠU: ‘Mi nismo tim, ovde svako misli na sebe! Sve pada u vodu bez pobedničkog duha!’

Objavljeno: 18.03.23 u 22:59

Italijan nije mogao da se smiri nakon remija!

Fudbaleri londonskog Totenhema ponovo su razočarali svoje pristalice. Na gostovanju ‘fenjarašu’ Sautemptonu osvojili su samo bod (3:3), a samo 15 minuta pre kraja meča vodili su sa 1:3 i kontrolisali situaciju na terenu.

Šef stručnog štaba Totenhema, Antonio Konte, doslovno je pobesneo na konferenciji posle meča.

-Zaista sam uznemiren posle svega što sam danas video, jer ovo nije prvi put. Kad vodite sa 3:1 i do kraja ima samo 15 minuta mislim da morate da pobedite. Izgubili smo karakteristiku koja nas je krasila prošle sezone. Mi nismo tim. Mi smo ekipa u kojoj svako misli na sebe. Sve ovo nije slučajno, izgubiš od Šefild Junajteda i ispadneš iz FA kupa, pa protiv Milana u Ligi šampiona i sad ovo… Ne vidim osećaj odgovornosti kod igrača – kazao je Konte i nastavio u istom maniru:

-U redu, ja sam trener i preuzimam odgovornost, ali i igrači moraju da preuzmu nešto, oni izlaze na teren. Ovo je neprihvatljivo. Važno je da budemo tim i da pomažemo jedni drugima, ali ja to ne vidim ovde. Danas pobeđujete sa 3:1, sve je u vašim rukama i onda sve prospete… Naravno da je važna taktika, ali ako nemate pobednički duh u ekipi onda sve ostalo pada u vodu – zaključio je iskusni Italijan.

BONUS VIDEO:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter