0
Evroliga

FOTO: Euroleague

KAMPACO OPTIMISTIČAN: ‘Malo nam nedostaje – Moramo da nastavimo da se borimo!’

Objavljeno: 18.03.23 u 11:24

Prosto nije mogao sam.

Crvena zvezda je juče savladana od strane Barselone na gostujućem terenu, a sjajnu partiju pružio je Fakundo Kampaco, koji je upisao 24 poena. Ipak, argentinski plejmejker nije imao adekvatnu podršku saigrača, pa je poraz bio neizbežan.

‘Da nastavimo da se borimo i da nastavimo da radimo. Najbolje što sada možemo da uradimo jeste da razmišljamo o onome što sledi. Sutra raditi, trenirati, misliti o sledećoj utakmici. Pogledaćemo video da ustanovimo šta smo radili dobro, a šta loše. Jedini način da uđemo u dobru seriju jeste da radimo, da radimo i da mislimo o sutrašnjem danu.’ – rekao je Kampaco za Sport Klub i potom dodao:

‘Jeste. Zato što smo se borili i zato što smo u određenim periodima igrali na pravi način. Bilo je intervala u kojima smo dobro branili i dobro napadali, ali malo nam nedostaje. Volim da se usredsredim na stvari koje smo dobro radili, a bilo ih je mnogo, čim smo bili ravnopravni sve do samog finiša. To treba da bude ohrabrenje.’ – zaključio je plejmejker.

BONUS VIDEO:

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter